Van 3 t/m 11 november 2018 wordt de eerste landelijke Fiepweek geïntroduceerd. Deze jaarlijks terugkerende week heeft dit jaar het thema: ‘Fiep in het verkeer’. De geboortestad van Fiep Westendorp kan daarbij natuurlijk niet achterblijven. Daarom zal tijdens deze 1e Fiepweek een speciale middag georganiseerd worden in Museum Stadskasteel Zaltbommel.

Kinderen uit groep 1 t/m 3 kunnen op zaterdagmiddag 3 november voor een klein prijsje bij het MuseumAtelier lekker komen tekenen, knippen en plakken rondom het thema ‘Fiep op Wielen’ en daarna spelen op de speciale Fiepzaal in het museum. Entree met activiteit: € 3,50

De Fiepmiddag op 3 november begint om 13.00 uur en daarna start er elk uur een nieuwe groep. De kinderen kunnen 7 kwartier later weer opgehaald worden. Ze gaan creatief aan het werk in het MuseumAtelier met het thema ‘Fiep op Wielen’. We maken samen een stratenplan, knutselen gekke auto’s en tekenen zelf een Fiepbus. Daarna is er nog tijd om zelf te spelen met de kraanwagen van Pluk op de Fiepzaal. Opgeven via museumatelierzaltbommel@gmail.com of via www.sjorscreatief.nl.