Gezocht: vrijwilliger PR

Categories: Nieuws

Museum Stadskasteel Zaltbommel zoekt een vrijwilliger PR en Publiciteit

Tot jouw takenpakket behoren:
bijhouden van website en social media (Instagram en Facebook) en
verspreiden en eventueel opstellen van persberichten  

Als webmaster houd je actief de website van het Stadskasteel Zaltbommel bij.  

Je plaatst en bewerkt achtergrondinformatie en foto’s die worden aangeleverd door medewerkers en andere vrijwilligers. Je controleert informatie die geplaatst moet worden en draagt ideeën aan voor verbetering. Ook ben je steeds bezig met het aantrekkelijk maken van de site en een goede inzet van social media. Op dit moment hebben we een Facebook-pagina en een Instagramaccount.
 

Wie ben je en wat heb je in huis? 

We zoeken iemand die ervaring heeft met het onderhouden van een website. Je vindt het leuk om mee te denken en hebt een proactieve houding. Je begrijpt wat een site aantrekkelijk maakt voor specifieke doelgroepen en past de site daarop aan. Daarnaast ben je handig in het gebruik van social media. Als je ervaring hebt in het schrijven van teksten of het bedenken van campagnes, is dat een voordeel. 

Wat krijg je er voor terug? 

We zijn een kleine organisatie met grote ambities. Je kan bij ons een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van de organisatie en daarmee aan onze projecten. 

Werktijden 

Het gaat hier om vrijwilligerswerk. Je kunt dit dus naast je reguliere werkzaamheden of bezigheden uitvoeren. Je kan de meeste werkzaamheden gewoon vanachter je computer uitvoeren. Tekst- en fotomateriaal zal door andere vrijwilligers aangeleverd worden, maar eigen initiatieven worden ook gewaardeerd. We nodigen je regelmatig uit om een overleg bij te wonen zodat je weet wat er speelt.

Geïnteresseerd? Stuur een kort mailtje naar info@stadskasteelzaltbommel.nl.