Pietenhuys bij Stadskasteel op 1 december 2018

Categories: Events,Nieuws

Het Stadskasteel van Zaltbommel ontvangt Sinterklaas met zijn pieten. Een tijdje geleden kregen zij de volgende brief:

Beste Stadskasteel Zaltbommel,

Graag zou ik enige tijd willen verblijven in uw prachtig middeleeuws kasteel in de binnenstad. In deze ambiance en omringd met mooie spullen zal ik me zeker op mijn gemak voelen nu ik zo ver weg ben van mijn eigen huis. Ik hoop dat ik en mijn pieten mogen komen logeren en dat we op zaterdag 1 december ook alle kinderen uit Zaltbommel mogen uitnodigen voor een Pietenhuys-feestje?

De hartelijke groeten, Sint-Nicolaas

Zaterdag 1 december van 11:00 tot 16:00 uur mogen alle kinderen samen met hun ouders langskomen in het tijdelijke Pietenhuys bij het Stadkasteel, Nonnenstraat 5 in Zaltbommel. Je mag bij Sinterklaas in zijn werkkamer op bezoek komen en met de Pieten allerlei leuke dingen ondernemen bij het kasteel. Kom je ook? Vergeet ook je Pietenbingo-kaart niet mee te nemen.

www.sinterklaaszaltbommel.nl