Museumcafé

Bij het museum hoort een bijgebouw in de omsloten tuin. Hierin zijn het Museumcafé, de expositieruimte en de Museumwinkel te vinden.

De menukaart van Museumcafé biedt kleine versnaperingen, zoals enkele soorten koffie of thee. Heerlijke appeltaart is onze specialiteit, maar ook een muffin of koek maakt de koffie compleet.

Van mei tot en met september schenken wij wijn (rood, wit of rosé) of bier, desgewenst met borrelhapje. Een hartige versnapering (tosti /saucijzenbroodje) is ook verkrijgbaar. Voor de kinderen is er natuurlijk limonade of een ijsje.

Bij mooi weer is het goed toeven op het rustige terras in de Museumtuin met een schitterend uitzicht op het kasteel en de beplanting.

Bij slecht weer kunt u binnen zitten in de expositieruimte.

Exposities

In het museumcafé zijn regelmatig exposities te zien van lokale en regionale kunstenaars. Deze exposities zijn gratis te bezoeken.

Verhuur

Het museumcafé en de tuin zijn te huur voor huwelijken, boekpresentaties, lezingen en exposities. Voor prijzen en voorwaarden klik en voor meer informatie: info@stadskasteelzaltbommel.nl of loop gerust even binnen.